http://chipsmore1991.blogspot.com/

BERTUDUNG VS XBERTUDUNG


Bertudung VS XBertudung..



Hahahah, yang tak boleh blahnya aku just tersenyum bila tengok yang 'tukang-tukang like'tu.heheheh :) :)


Apa-apa pun ini hanyalah rekaan semata-mata.Harap ianya dapat memberikan kita sesuatu dari conversation yang dilakukan.Bahkan kebaikan yang kita terima bukan untuk korang je, malahan untuk aku jugak.Sekadar perkongsian dan tidak menghina mana-mana pihak.Walaupun ianya hanya rekaan, mudah-mudahan ia menjadi pengajaran buat kita.

p/s : mudah-mudahan kita mendapat hidayah dariNYA.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...